aaa
Newsletter Pop-up

Testimonials Slider

Our Customers

Nulla fermentum turpis id nunc tincidunt, vitae hendrerit orci viverra. Nulla facilisi. Duis tempor nisl nec dolor malesuada viverra. Morbi id tempus nisi, a varius enim. Morbi eget augue neque, un in ligula.

Tom Ford
Fashion Designer

Our Customers

Nulla fermentum turpis id nunc tincidunt, vitae hendrerit orci viverra. Nulla facilisi. Duis tempor nisl nec dolor malesuada viverra. Morbi id tempus nisi, a varius enim. Morbi eget augue neque, un in ligula.

John Galliano
Fashion Designer

Napredak je tu sad samo upornost!

Nažalost s jako lošom dijagnozom prostate koja mi je bila potpuni šok suočio sam se sa svim i svačim. Kad sam operirao prostatu 2019. sve je prošlo uistinu dobro ali odmah u početku sam nakon operacije morao upotrebljavati kateter i stvarno mi se život zaokrenuo za 100%. Nakon vađenja katetera bio sam sretan i javio sam se urologu kako bismo razgovarali o tome kako da se što prije ako mogu vratiti normalnom životu. Operacijom i uklanjanjem prostate oslabjeli su moji mišići dna zdjelice tako da nisam mogao zaustavljati urin u početku i odmah nakon operacije sam počeo koristiti uloške za zadržavanje mokraće. Baš sam se osijećao izgubljenim i bilo mi je teško uopće govoriti o tome da pričam o svom stanju, ali kada se govori o tome, trudim se ne izgledtaati kao da mi je neugodno. Sad je to životna činjenica i tako je kako je. Pokušavam dati maksimum od sebe kako bih uspio zadržati mokraću 3-4 sa i biti bez uložaka. Točno prije 5mjeseci sam započeo terapiju fitosomalnom sikavicom i ustrajem u tome jer sad idem na toalet za 6, a nekad i do 8 sati razmaka:). Uloške više ni ne nosim iako su uvijek u aktovci jer nakon svega to je moja životna činjenica i jednostavno se moram nositi s time operiran sam i to je to ali ova sikavica mi je dala veliki push i sretan sam jer se osijećam mirnije, uspio sam napornim radom, vježbom i sikavicom. Oporavak je težak, no budući da i dalje vidim napredak, ustrajem u tome. 👍💪

Goran R. Celine Vrbovec
OPG vinar

Preporučio bih svima!

"Šetajući tržnicom, usput sam lokalizirao sve toalete!" Inkontinencija nakon prostatektomije "Pokušavam sakriti svoj problem." Riješavam se tegoba koje su mi zagorčavale život i budim se odmorniji jer ne odlazim na toalet toliko puta. Preporučio bih svima!

Gašpar M.
Središče ob Dravi

Imam velika očekivanja i nadu za obnovu kose.

Gubitak kose ima snažna spolna obilježja na mene. Totalno sam izgubio kosu, ali dlake na tijelu su mi ostale očuvane. Osjećam veliki stres, nelagodu i frustraciju. Imam velika očekivanja i nadu za obnovu kose.

Tihomir K.- 56 god.OSIJEK
P.Pejačevića, Osijek

,,

Izgubila sam kosu osijećam veliki stres noseći perike.

Petra S.
Zagreb
You don't have permission to register