aaa
Newsletter Pop-up
Title Image

Misija | Vizija

MISIJA

Vaše tijelo zaslužuje najbolje!

Misija Fedora Phyto tvrtke Fedora Management d.o.o. je doprinijeti zdravlju i dobrobiti ljudi otključavanjem moći prirode.
Uvjereni smo da kombiniranjem inovacija s novim tehnološkim procesima možemo razviti bolje zdravlje za svakoga. Također prepoznajemo važnost vjerodostojnosti, integriteta, ispravnog moralnog ponašanja i pouzdanosti da bismo bili uspješni kao tvrtka.
Predani smo pridržavanju visokih etičkih standarda kao što su poštenje, poštenje i poštovanje u svim našim operacijama, svugdje u svijetu.

 

VIZIJA

Usredotočite se na bioraspoloživost biljaka!

FedoraPhyto je posebno fokusiran na bioraspoloživost botaničkih proizvoda primjenom inovativnih primjena i tehnika korištenja biljnih ekstrakata temeljene na drevnoj mudrosti i znanju.
Naša predanost kvaliteti pokazuje se i odabirom 100% čistih, moćnih i održivih sirovina, gdje je to moguće dobivenih organskom poljoprivredom i poštenom trgovinom.
Stoga su naše sirovine od provjerenog dobavljača.

 

ZDRAVLJE, SIGURNOST, KVALITETA

 

ZDRAVLJE NA PRVOM MJESTU

Naša tvrtka u svrhu poboljšanja  zdravlja i kvalitete života konstantno povećava razvoj novih proizvoda, a sve  kao dio svoje dugoročne strategije “zdravlje na prvom mjestu”.
Fedora Phyto ulaže velike napore i resurse u zaštitu zdravlja i sigurnost svojih zaposlenika također i partneri koji dolaze u kontakt s njezinim raznim aktivnostima u proizvodnji i distribuciji proizvoda dodataka prehrani.

 

KVALITETA POLAZNA TOČKA PROJEKTA

Kvaliteta je za nas sveobuhvatni poslovni pristup, svakodnevna aktivnost, ključni čimbenik za provjeru svakog proizvoda, procesa, tehnologije i rješenja.
Fedora Phyto sustav kvalitete temelji na stalnom učenju, analizira znanstvene literature i usavršava stečena znanja.

 

Održavamo, razvijamo i unapređujemo

odnose sa našim poslovnim partnerima, kupcima, dobavljačima, zaposlenicima i lokalnom zajednicom. Politiku upravljanja kvalitetom i sigurnosti dodataka prehrani ostvarujemo  identifikacijom i praćenjem dokumentacije naših partnera.

 

Zdravlje i sigurnost

Jedan od naših glavnih prioriteta uvijek je bio i ostaje naša odgovornost za sigurnost, zdravlje, okoliš i kvalitetu. Obvezujemo se osigurati da se cijelo naše osoblje i podizvođači pridržavaju Zakona o zaštiti zdravlja i sigurnosti na radu.
Upravljanje zdravljem i sigurnošću na radu je proaktivan proces prevencije ozljeda/bolesti povezanih s radom i uključuje promicanje sigurnih radnih praksi.

 

Okoliš

Kao dio naših ciljeva, osiguravamo  da su naši proizvodi ekološki prihvatljivi i da, gdje je to moguće, koristimo manje štetne proizvode, ambalažu ili procese.
Sudjelujemo u projektima recikliranja proizvoda i ekološki osviještenim projektima izbjegavajući onečišćenje i kontaminaciju okoliša.

 

Kvaliteta

Svrha naše Politike kvalitete je osigurati da se sve usluge koje se isporučuju  održavaju kao sustav upravljanja kvalitetom, kako bi se osigurala dosljedna kvaliteta, operativna učinkovitost, učinkovitost i dosljednost dokumentacije u operativnim specifičnim i vremenski osjetljivim postupcima.

 

Sigurnost hrane

Svrha naše politike sigurnosti hrane je osigurati da se proizvodi-dodaci prehrani koje isporučuje Fedora Phyto, Fedora Management d.o.o. proizvode, rukuju i prevoze u skladu s  higijenskim
standardima.

 

You don't have permission to register