aaa
Newsletter Pop-up
Title Image

UVJETI KORIŠTENJA

 

• Opći uvjeti korištenja
• Web trgovine Fedora Phyto

Opći uvjeti web trgovine Fedora Phyto sastavljeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Zakonom o elektroničkoj trgovini, važećim na području Republike Hrvatske.
Ovi opći uvjeti i odredbe primjenjuju se na korištenje Fedora Phyto web trgovine na web adresi www.fedoraphyto.com uključivo sa svim podstranicama i na kupnju tamo dostupnih proizvoda. Molimo vas da pažljivo pročitate ove uvjete i odredbe prije korištenja. Vaša suglasnost s ovdje navedenim uvjetima i odredbama je preduvjet za izvršavanje kupnje.

1. OPĆE ODREDBE I UVJETI KORIŠTENJA WEB TRGOVINE

1.1. Web trgovinu dostupnu na web adresi www.fedoraphyto.com uspostavio je Fedora Managementd.d.o.o., čije se sjedište nalazi na adresi XI Podbrežje 1, Zagreb, Hrvatska, upisano u sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod brojem (MBS) 081361648, OIB 95835440975, (dalje u tekstu ‘FEDORA PHYTO-FEDORA MANAGEMENT d.o.o.’ ili ‘Prodavatelj’). Ukoliko imate pitanja, možete nam se obratiti na e-mail adresu info@fedoraphyto.com ili na kontakt podatake navedene na web stranici ‘Kontakti’.
1.2. FEDORA PHYTO pruža uslugu web trgovine na web stranici na domeni www.fedoraphyto.com. Usluga se sastoji od pružanja informacijskih usluga, upravljanja sadržajem, provođenja financijskih transakcija, prodaje robe između korisnika web trgovine, tj. vas kao kupca i nas kao prodavatelja, te organiziranja dostave predmeta prodaje. Uslugu web trgovine moguće je koristiti na teritoriju Republike Hrvatske, te u sljedećim zemljama Europske Unije – Slovenija, Austrija, Njemačka, Irska, Belgija, Francuska, Mađarska, Italija, Nizozemska, Luksemburg, Švedska i Ujedinjeno Kraljevstvo.
1.3. Ove Opće odredbe i uvjete prihvaćate elektronskim putem prilikom potvrđivanja narudžbe u web trgovini. Također savjetujemo vam da pročitate i Pravila zaštite podataka i privatnosti (LINK), kao i Pravila o kolačićima (‘cookies’) (LINK), budući da se i ovi dokumenti odnose na vaše korištenje web trgovine.
1.4. Korisnik se slaže da će koristiti web trgovinu isključivo u skladu s pozitivnim propisima za pregled objavljenih sadržaja, kupnju dostupnih proizvoda predavanjem pravno valjanih narudžbi i komunikaciju s prodavateljem.
1.5. Usluge koje vam pružamo putem web trgovine ne uključuju troškove koje snosite koristeći računalnu opremu i drugu elektroničku opremu (elektroničke uređaje) te usluge za pristup našoj web trgovini. Fedora Phyto nije odgovoran za troškove telefona, podatkovnog prometa ili bilo koje druge troškove do kojih može doći prilikom narudžbe ili pregledavanja sadržaja web trgovine i korištenja na njoj dostupnih usluga.

2. PROMJENE OPĆIH UVJETA

2.1. Važećom verzijom Općih odredbi i uvjeta korištenja web trgovine uvijek se smatra ona verzija koja je objavljena na ovoj stranici. Za slučaj sporova, primjeniti će se verzija koja je bila važeća u trenutku izvršenja kupnje i s kojom ste kao korisnik izrazili svoju suglasnost u trenutku predavanja narudžbe.
2.2. Ovim putem vas obavještavamo da postoji mogućnost povremene promjene Općih odredbi i uvjeta korištenja web trgovine radi usklađivanja s promjenama zakona i/ili našim poslovnim procesima. Tehnički nismo u mogućnosti svakog korisnika obavijestiti o eventualnim promjenama, stoga vam preporučamo da pročitate ovaj tekst prilikom ponovnog korištenja web trgovine kako biste se upoznali s mogućim promjenama.
2.3. Fedora Phyto zadržava pravo izmjene ili ukidanja (privremeno ili trajno) bilo kojih proizvoda ili usluga koje pruža, kao i promjene sadržaja u web trgovini, bez prethodnog odobrenja ili obavijesti, uz primjenu dobrih poslovnih običaja.

3. SKLAPANJE UGOVORA O KUPOPRODAJI

3.1. Prilikom pregledavanja sadržaja web trgovine možete slobodno birati željene artikle i dodavati ih u košaricu. Ova radnja nije niti na koji način obvezujuća. Nakon što ste odabrali željene artikle i sigurni ste da ih želite kupiti, krećete u proces narudžbe prilikom kojeg unosite sve podatke potrebne za izvršenje narudžbe, potvrđujete svoju suglasnost sa Općim odredbama i uvjetima korištenja web trgovine, te ovisno o odabranom načinu plaćanja, izvršavate plaćanje. Radnje koje ste izvršili i potvrdili prilikom procesa predavanja narudžbe smatraju se sklapanjem ugovora o kupoprodaji i kao takve su obvezujuće.
3.2. Cijena proizvoda navedena na web trgovini uključuje PDV (VAT) i predstavlja poziv korisnicima za kupnju robe po toj cijeni. Naručena roba isporučuje se po cijenama i uvjetima važećim na web trgovini na dan predavanja narudžbe, bez obzira na cijene i uvjete važeće na dan isporuke.
3.3. Ove Opće odredbe i uvjeti čine sastavne dijelove ugovora o kupoprodaji sklopljenog putem web trgovine.
3.4. Nakon predavanja vaše narudžbe korištenjem sučelja web trgovine, primiti ćete na e-mail adresu koju ste upisali u procesu narudžbe automatski generiranu potvrdu o primitku narudžbe (u daljnjem tekstu ‘Potvrda’). Potvrda o primitku narudžbe ne smatra se potvrdom sklapanja ugovora o kupoprodaji od strane prodavatelja, već je isključivo dokument kojim se potvrđuje primitak narudžbe.
3.5. Zadržavamo pravo odbijanja primljene narudžbe ukoliko je zbog izvanrednih okolnosti nismo u mogućnosti izvršiti prema standardima kvalitete web trgovine Fedora Phyto. Prodavatelj nije obvezan na temelju primljene narudžbe sklopiti ugovor o kupoprodaji u slučaju kada ne može u potpunosti izvršiti obveze iz ugovora. Ugovor o kupoprodaji od strane prodavatelja smatra se sklopljenim u trenutku otpreme robe o čemu ćete biti obaviješteni posebnom e-mail porukom.

4. CIJENE PROIZVODA I NAČINI PLAĆANJA

4.1. Sve cijene proizvoda u web trgovini izražene su u eurima (EUR), uz prikazanu protuvrijednost u kunama (HRK) i uključuju PDV (VAT). Protuvrijednost u kunama (HRK) obračunata je prema važećem fiksnom tečaju 7,53450. Cijene proizvoda su iste za sve vrste plaćanja i vidljive su na stranici proizvoda i u košarici prilikom zaključivanja narudžbe. U cijenu proizvoda nije uključen trošak dostave koji se posebno obračunava u zadnjem koraku narudžbe nakon što korisnik upiše željenu adresu dostave, osim u slučaju kada su ispunjeni uvjeti za besplatnu dostavu. Prodavatelj zadržava pravo promjene cijene bez prethodne obavijesti.
4.2. U izvanrednim slučajevima administrativne pogreške u iskazivanju cijene proizvoda na stranicama web trgovine, nismo obvezni sklopiti ugovor o kupoprodaji po nepovoljnim uvjetima. Ako do takvog slučaja dođe, ponuditi ćemo vam da proizvod kupite po ispravnoj cijeni, bez obveze prihvaćanja takve ponude. U slučaju vašeg neprihvaćanja ponude, plaćeni iznos će vam biti vraćen ukoliko je uplata s vaše strane prethodno izvršena.
4.3. Proizvodi ostaju vlasništvo prodavatelja do primitka potpune uplate prema sklopljenom ugovoru o kupoprodaji, bez obzira da li je roba isporučena.
4.4. Plaćanje možete izvršiti kreditnom ili debitnom karticom (Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners) u trenutku zaključivanja narudžbe u web trgovini, uplatom na naš transakcijski račun korištenjem internet bankarstva ili opće uplatnice i gotovinski pouzećem prilikom primitka pošiljke. Kod plaćanja kreditnim ili debitnim karticama postoji mogućnost plaćanja na rate koja se odnosi isključivo na korisnike koji plaćanje vrše karticama izdanima od strane hrvatskih banaka. O mogućnostima plaćanja na rate za pojedinu karticu možete se detaljno informirati na stranici ‘Načini plaćanja’.

4.5. Ugovorni partner koji se brine za tehničku ispravnost i sigurnost aplikacije za kartično plaćanje je Hrvatski Telekom HT PayWay. HT Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka – Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem “vatrozida” (firewalla).
4.6. Račun ćete primiti u paketu zajedno s robom ili kao posebnu pošiljku, ovisno o mjestu otpreme robe. Ukoliko vam je potreban R1 račun molimo vas da odaberete ovu opciju prilikom prolaska kroz proces narudžbe i unesete sve potrebne podatke. Izdavanje R1 računa trenutno je dostupno kao opcija samo pravnim osobama registriranima u Republici Hrvatskoj.
4.7. Cijene artikala koje vidite u web trgovini nisu nužno iste kao u fizičkim ljekarnama, trgovinama.

5. ISPORUKA ROBE

5.1. U trenutku kad predate narudžbu na web trgovini, Fedora Phyto zaprima vašu narudžbu, te ovisno o odabranom načinu plaćanja, kreće s pakiranjem pošiljke. Kod kartičnog plaćanja i plaćanja pouzećem, pošiljka se pakira i šalje odmah po primitku narudžbe, a kod plaćanja na transakcijski račun internet bankarstvom ili općom uplatnicom pakiranje počinje nakon primitka uplate.
5.2. Dostava se vrši na teritoriju Republike Hrvatske, te u sljedećim zemljama Europske Unije – Slovenija, Austrija, Njemačka, Irska, Belgija, Francuska, Mađarska, Italija, Nizozemska, Luksemburg i Švedska. Dostava s vrši i u Ujedinjeno Kraljevstvo, Srbiju te Bosnu i Hercegovinu. Uslugu dostave izvršava ugovorni partner GLS Croatia d.o.o. Trošak dostave za narudžbe je 7 EUR za cijelu Hrvatsku, osim za otoke nacionalne zone 2. za koje trošak dostave iznosi 12 EUR, za isporuke na području Republike Slovenije. Dostavu za Ujedinjeno Kraljevstvo, Srbiju i Bosnu i Hercegovinu izvršava ugovorni partner DHL. Trošak dostave u ostale navedene zemlje EU iznosi 14 EUR, a za zemlje izvan EU trošak dostave iznosi 20 EUR. PDV (VAT) je uključen u izražene cijene dostave.
5.3. Fedora Phyto Fedora Management d.o.o.neće mijenjati uvjete prodaje nakon sklapanja ugovora niti odustati od isporuke robe osim u slučaju da zbog tehničke pogreške sustava za praćenje zalihe određeni proizvod koji se prikazivao kao dostupan nije zapravo dostupan. U ovom izvandrednom slučaju ćemo vas o tome pravovremeno obavijestiti putem kontakt podataka koje ste naveli prilikom predavanja narudžbe. Omogućiti ćemo vam da izaberete drugi proizvod umjesto nedostupnog proizvoda iz prvotno sklopljenog ugovora, bez obveze prihvaćanja takve ponude. U slučaju vašeg neprihvaćanja ponude, plaćeni iznos će vam biti vraćen ukoliko je uplata s vaše strane prethodno izvršena.
5.4. Ako narudžba uključuje više proizvoda, od kojih jedan nije dostupan, o tome ćemo vas pravovremeno obavijestiti, a ostali naručeni proizvodi bit će isporučeni u skladu s ugovorom.
5.5. Svi proizvodi biti će zapakirani u transportnu ambalažu na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju. Potpisom Kupca na potvrdi o primitku pošiljke smatra se da je proizvod preuzet bez vidljivih vanjskih oštećenja.

6. PRAVO NA JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA I VRAĆANJE ROBE

6.1. Imate pravo, ne navodeći za to razlog, raskinuti ugovor o kupoprodaji u roku od 1 dana od dana preuzimanja robe ili nakon predavanja narudžbe, u slučaju da ste se predomislili prije isporuke robe.
6.2. Kako biste mogli ostvariti pravo na jednostrani raskid Ugovora o kupoprodaji, potrebno je dostaviti prije isteka navedenog roka pravilno popunjen primjerak Obrasca za jednostrani raskid ugovora o kupoprodaji, zajedno s originalnim računom. Obrazac možete dostaviti u paketu zajedno s robom ili na e-mail adresu: info@fedoraphyto.com

6.3. Obrazac za jednostrani raskid ugovora o kupoprodaji sklopljenog na daljinu preuzmite na ovom linku u pdf formatu. Možete ga ispuniti elektronskim putem ili fizički nakon ispisa. (LINK NA OBRAZAC / PDF format).
6.4. U slučaju raskida ugovora, svaka je strana dužna vratiti drugoj ono što je primila na temelju Ugovora. Prema članku 72. Zakona o zaštiti potrošača, dužni ste primljenu robu vratiti na adresu FEDORA MANAGEMENT d.o.o. FEDORA PHYTO Zagreb (za web trgovinu), Jablanska 22, HR-10000 Zagreb, Hrvatska. Povrat robe možete izvršiti putem ugovornog partnera GLS Hrvatska d.o.o., te je u tom slučaju dovoljno prilikom predavanja Obrasca za jednostrani raskid ugovora o kupoprodaji i zapakirati robu za povrat u originalnu transportnu ambalažu. Ako povrat robe želite izvršiti alternativnim načinima dostave, i u tom slučaju možete isti izvršiti o vlastitom trošku.
6.5. Preduvjet jednostranog raskida Ugovora jest da roba nije korištena te da se nalazi u originalnoj ambalaži uključivo s originalnim etiketama I originalnom pakiranju bez oštećenja. Ukoliko je do korištenja (umanjenja vrijednosti) došlo, po primitku vraćene robe izvršiti ćemo procjenu stanja robe prema vidljivim znakovima upotrebe i sukladno tome odrediti koji će vam postotak povrata novca biti isplaćen. U takvim situacijama ćemo vas kontaktirati i pokušati pronaći obostrano najprihvatljivije rješenje.
6.6. Najkasnije u roku od 14 dana od dana kad smo zaprimili vašu obavijest o odluci raskida ugovora, uz uvjet da ste izvršili svoju obvezu povrata isporučene robe, izvršiti ćemo povrat vaše uplate koristeći isto sredstvo plaćanja koje ste koristili prilikom narudžbe.
6.7. Nažalost nismo u mogućnosti izvršiti povrat dodatnih troškova koji su rezultat vašeg izričitog izbora vrste prijevoza, niti bilo kakve druge troškove povezane s procesom povrata. Pošiljke koje su poslane na način da zahtijevaju plaćanje prilikom pouzeća također nismo u mogućnosti primiti.

7. REKLAMACIJE ROBE S NEDOSTATKOM

7.1. U zaista rijetkim slučajevima kada primite robu s nedostatkom, imate pravo na prigovor ili reklamaciju robe u zakonskom roku prema Zakonu o zaštiti potrošača.
7.2. Sukladno čl. 10 Zakona o zaštiti potrošača, omogućujemo vam da svoje prigovore uputite na e-mail adresu info@fedoraphyto.com ili putem pošte na adresu Fedora Management d.o.o. FEDORA PHYTO Zagreb, Jablanska 22, HR-10000 Zagreb, Hrvatska. Na sve zaprimljene prigovore odgovoriti ćemo u što kraćem roku, no najkasnije u roku od 15 dana od dana zaprimanja prigovora, te ćemo riješiti vaš prigovor na najpovoljniji mogući način.
7.3. Povrat u slučaju reklamacije robe s nedostatkom se vrši na način da nakon zaprimanja prigovora, u dogovoru s vama, na vašu adresu šaljemo dostavnu službu koja će preuzeti paket i vratiti ga u našu poslovnicu.
7.4. Reklamacija će se smatrati valjanom ako se pregledom proizvoda i, ukoliko je potrebno, dodatnim vještačenjem, utvrdi da odgovara uvjetima za reklamaciju sukladno Zakonu o obveznim odnosima i Zakonu o zaštiti potrošača.
7.5. Ukoliko se utvrdi da je reklamacija pravovaljana, o našem trošku zamijeniti ćemo robu za istovjetnu bez nedostataka ili vratiti cjelokupan iznos koji je plaćen za proizvod, uključivo s troškovima dostave.
7.6. U slučaju da reklamacija nije pravovaljana, tj. ukoliko se prigovor potrošača odbije, kupac koji je uputio prigovor snosit će trošak ponovne dostave kupljenog proizvoda na adresu kupca.

8. PRAVA I OBVEZE FEDORA PHYTO TRGOVINE

8.1. Fedora Management d.o.o. FEDORA PHYTO je dužan dostaviti vam prodanu stvar u vrijeme i na način kako je to navedeno u predočenim uvjetima poslovanja, nakon što izvršite narudžbu i platite kupoprodajnu cijenu sukladno članku 3.2. gore. Fedora Management d.o.o. FEDORA PHYTO odgovara za materijalne nedostatke robe koju prodaje na web trgovini sukladno hrvatskim pozitivnim propisima, posebice Zakonu o obveznim odnosima Republike Hrvatske.
8.2. Fedora Management d.o.o. FEDORA PHYTO u web trgovini nudi proizvode koji su u našem isključivom vlasništvu.
8.3. Fedora Management d.o.o. FEDORA PHYTO je obvezan osigurati istinite informacije o ponuđenoj robi i pružiti potpune informacije o plaćanju kupoprodajne cijene i isporuci robe.
8.4. Web trgovina može biti privremeno nedostupna ili dostupna samo u ograničenom opsegu, kao rezultat redovnog održavanja ili nadogradnje sustava, zbog tehničkih poteškoća, problema više sile ili drugih uzroka. Fedora Management d.o.o. FEDORA PHYTO (kao i treće strane povezane s njim) nije odgovoran, bez obzira na uzrok i trajanje, za eventualnu nedostupnost web trgovine, bilo kakvo kašnjenje ili prekid u prijenosu informacija, djelomični ili potpuni prekid ili pogrešan rad i/ili tehničke probleme koji mogu dovesti do pogrešne obrade podataka te bilo kakva potraživanja ili gubitke koja iz tog proizlaze.
8.5. Fedora Management d.o.o. FEDORA PHYTO neće biti odgovoran za bilo kakvu nemogućnost izvršenja ili kašnjenje u izvršenju neke od obveza koje ima na temelju ovih Uvjeta ili nekog od ugovora u slučaju da je to rezultat neke radnje ili događaja koji su izvan razumne kontrole Fedora Management d.o.o. FEDORA PHYTO, uključujući kvar javnih ili privatnih telekomunikacijskih mreža. U tom slučaju, Fedora Management d.o.o. FEDORA PHYTO će upotrijebiti sve razumne napore da ispuni svoje obveze u najkraćem mogućem roku po prestanku takve izvanredne radnje ili događaja.

9. PRAVA I OBVEZE VAS KUPCA

9.1. Dužni ste platiti cijenu kupljenih proizvoda i troškova dostave ukoliko su isti uključeni u ukupnu vrijednost narudžbe, te preuzeti kupljene proizvode prilikom isporuke. Za sve reklamacije ovlašteni ste obratiti nam se, prema gore navedenim uputama.
9.2. Odgovorni ste za svako umanjenje vrijednosti robe od trenutka njezinog preuzimanja, koje nastane kao rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode i obilježja robe.

10. PRAVILA ZAŠTITE PODATAKA I PRIVATNOSTI

10.1. Fedora Management d.o.o. FEDORA PHYTO se obvezuje čuvati privatnost osobnih podataka svih korisnika web trgovine Fedora Management d.o.o. FEDORA PHYTO, te će s istima postupati u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka, odnosno drugim primjenjivim propisima.
10.2. Pravila zaštite podataka i privatnosti korisnika uključivo s Pravilima o kolačićima (‘cookies’) smatraju se sastavnim dijelom Općih uvjeta i odredbi korištenja web trgovine Fedora Management d.o.o. FEDORA PHYTO i dostupna su na poveznici ‘Pravila zaštite podataka i privatnosti korisnika’. (LINK)

11. PRAVA INTELEKTUALNOG VLASNIŠTVA I VLASNIŠTVO SADRŽAJA

11.1. Web stranica i web trgovina Fedora Management d.o.o. FEDORA PHYTO sadrže materijale zaštićene autorskim pravom, žigom, dizajnom te druge informacije koje su pokrivene drugim pravima fizičkih ili pravnih osoba, uključujući, ali bez ograničenja, prava na tekstove, aplikacije, fotografije, video materijale, grafiku, glazbu, zvuk i slično, osim ako je drugačije naznačeno.
11.2. Nije dozvoljeno mijenjati, objavljivati, prenositi, reproducirati, sudjelovati u prijenosu ili prodaji, stvarati izvedenice, ili na bilo koji način iskorištavati bilo koji sadržaj, u cijelosti ili djelomično, bez izričitog pisanog pristanka Fedora Management d.o.o. FEDORA PHYTO ili nositelja odgovarajućeg prava. Niste ovlašteni skidati, umnožavati, mijenjati, uređivati, distribuirati, prikazivati, brisati, slati, prodavati, preprodavati, prilagođavati ili mijenjati materijale zaštićene autorskim pravom na bilo koji način osim u svrhu svoje vlastite osobne uporabe.
11.3. Radi izbjegavanja svake dvojbe, Fedora Management d.o.o. FEDORA PHYTO izričito zadržava i ne prenosi na korisnika bilo koja prava u odnosu na sadržaj web trgovine i web stranice, te zabranjuje korištenje sadržaja web trgovine i web stranice osim kako je to određeno ovim Općim uvjetima i kako je to eventualno dozvoljeno uputama na samoj web trgovini.

12. KOMUNIKACIJA, PRITUŽBE i NAČIN RJEŠAVANJA SPOROVA

12.1. U slučaju da uočite pogrešku, problem, povredu, neprihvatljiv sadržaj i slično objavljen u web trgovini ili na web stranicama Fedora Management d.o.o. FEDORA PHYTO, možete nas kontaktirati ili uputiti pritužbu putem e-mail adrese info@fedoraphyto.com Na svaki takav pisani prigovor odgovorit ćemo u roku od 15 dana od njegovog primitka.
12.2. Na ove Opće uvjete i sve ugovore primjenjuje se hrvatsko pravo.
12.3. Ovim putem vas obavještavamo o svojoj dobroj volji da svaki spor riješimo mirnim putem sporazumno, kao i vašem pravu da koristite mehanizme izvansudskog rješavanja potrošačkih sporova pravom pokretanja postupka izvansudskog rješavanja spora podnošenjem prijave Sudu časti Hrvatske gospodarske Komore, i/ili podnošenjem prijedloga za mirenje Centru za mirenje pri Hrvatskoj gospodarskoj Komori, te korištenjem online Platforme za online rješavanje potrošačkih sporova. (LINK)
12.4. U slučaju sudskog spora, nadležan je stvarno nadležni sud u Zagrebu.

13. NAČINI PLAĆANJA

13.1. – Plaćanje je moguće izvršiti: jednokratno kreditnom karticom i debitnim karticama: Mestro, Visa Electron,  MasterCard, Visa, AMEX, Discover

 

 

 

14. IZJAVA O SIGURNOSTI

14.1 – HT Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka – Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj m reži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem “vatrozida” (firewalla).

15. IZJAVA O PRIVATNOSTI

15.1 – FEDORA MANAGEMENT d.o.o., FEDORA PHYTO se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici FEDORA MANAGEMENT d.o.o i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

 

Datum zadnje izmjene: 01.12.2023. godine

 

UPOZORENJE!

Molimo Vas da pažljivo pročitate ove Opće uvjete i pravila prije korištenja web stranice www.fedoraphyto.com u svrhu ostvarivanja kupnje proizvoda oglašenih na istoj ili dobivanja informacija o pojedinom proizvodu. Ukoliko odlučite pristupiti kupnji naših proizvoda putem online kupnje (web shop) ili ste ovu web stranicu posjetili radi dobivanja informacija o pojedinom proizvodu tada se smatra da ste upoznati i da ste suglasni sa ovim Općim uvjetima, u suprotnom FEDORA PHYTO d.o.o. se oslobađa svake odgovornosti. Ako niste suglasni sa ovim Općim uvjetima tada nemojte koristiti ovu web stranicu u svrhu kupnje proizvoda ili pribavljanja informacija o istima.

Ovim se Općim uvjetima korištenja uređuje korištenje web stranice www.fedoraphyto.com od strane korisnika te korištenje usluge webshopa. FEDORA MANAGEMENT d.o.o. FEDORA PHYTO je nositelj autorskih prava na sadržaju i formatima web stranice www.fedoraphyto.com. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovim web stranicama ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog odobrenja Fedora Phyto | FEDORA MANAGEMENT d.o.o. ili na bilo koji način koji može uzrokovati štetu FEDORA PHYTO d.o.41o. ili bilo kojoj trećoj strani. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovim web stranicama mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba.

Web stranice sadrže i dokumente, podatke, informacije kao i veze (“linkove”) do drugih Internet stranica kreiranih od strane trećih osoba koje će se, u opsegu u kojem je to potrebno i moguće, kao takve označavati. FEDORA PHYTO d.o.o. nema nadzor nad navedenim dokumentima,
podacima, informacijama ili drugim Internet stranicama uopće te se u potpunosti odriče svake odgovornosti na točnost, potpunost i dostupnost sadržaju na Internet stranicama kreiranim od strane trećih osoba. FEDORA PHYTO d.o.o. se odriče svake odgovornosti zbog bilo kojeg sadržaja prikazanog na takvim stranicama trećih osoba, kao i zbog eventualnih proizvoda ili usluga koji su se stekli putem takvih trećih stranica. Neće se smatrati da su takve treće osobe na bilo koji način povezane s FEDORA PHYTO d.o.o. samo zbog postojanja veze s web stranicom. Korištenjem sadržaja ovih web stranica korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz korištenja web stranica te prihvaća koristiti sadržaj web stranica isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Uvjeti prodaje: https://www.fedoraphyto.com/uvjeti-prodaje/
Način korištenja stranice: https://www.fedoraphyto.com/nacin-koristenja-web-stranice-pravo-intelektualnog-vlasnistva/
Plaćanje robe: https://www.fedoraphyto.com/placanje-robe/

You don't have permission to register